A duguláselhárítás Csepelen sem maradhat el!

A duguláselhárítás Csepelen sem maradhat el!

duguláselhárítás Csepelen  biztos kezekben van, mi éjjel-nappal ügyfeleink szolgálatában állunk, a hét minden napján, még ünnepnapokon is! Szakembereink célja, hogy minden dugulást gyorsan és tisztán elhárítsanak.

Hogy mi vezet a duguláshoz? Például a sűrű vegyszerek lerakódnak a csövek falára, habjukban pedig megrekednek a haj- és szőrszálak vagy éppen az ételmaradékok, ami makacs dugulássá fejlődhet, vagy marni kezdik a csövek falát, így keletkeznek a repedések. A dugulások többsége leginkább a helytelen használatból ered, melyet egy profi szakember korszerű technológiával gyorsan és szakszerűen el tud hárítani, bontás nélkül.

A duguláselhárítás Csepelen is profi szakemberekkel történik, akik a kiszállást követően, ha szükséges, a helyszínen kamerás cső- és csatornavizsgálatot végeznek egy száloptikás készülék segítségével, mely bármilyen átmérőjű cső esetén alkalmazható, így pontosan kideríthető a probléma valódi oka vagy olyan apró hibákra derül fény, melyek a jövőben gondot okozhatnak. Szakembereink olyan modern technológiákkal és felszerelésekkel, mint a gépi spirálozás, ipari vákuum, gyökértelenítő fej, gyorsan, szakszerűen és tiszta munkával elhárítják a problémát úgy, hogy az a lehető legkevesebb szennyeződéssel járjon. A lefolyók és vezetékek tökéletesen megtisztíthatóak a gépi spirálozással, míg a zárt rendszereket érdemes ipari vákuumpompával kidugaszítani, gyökértelenítéssel pedig általában kültéri csőrendszerekből szokták elhárítani a dugulást.

A duguláselhárítás Csepelen is ingyenes kiszállással, olcsón és precízen történik, ha pedig teljes cső- és csatornavizsgálatot szeretne, akkor telefonos előzetes egyeztetés szükséges. Hívjon minket bátran éjjel-nappal!