Egyedi balatoni szállás kutyával 2016 óta

Egyedi balatoni szállás kutyával 2016 óta

Hogyha szép helyen szeretnénk tölteni a szabadságunkat, ahol zavartalan a pihenés, nem kell messzire mennünk. Még az országhatárt sem kell átlépni, hiszen itt van nekünk a Balaton, ami számtalan élményt tartogat.

Ez kiváltképp abban az esetben igaz, amennyiben a balatoni szállás kutyával együtt bérelhető ki. Egyrészt velünk lehet a szeretett négylábú barátunk, másrészt pedig nem kell azon törnünk a fejünket, hogy ki viselje gondját a távollétünk alatt.

Szó, ami szó, nem valami egyszerű a Balaton körül olyan szállásra bukkanni, ahová magunkkal vihetnénk a kedvencünket is. Fonyódon a balatoni szállás kutyával viszont éppen úgy lett kialakítva, hogy tökéletes környezetet kínáljon az ebeknek. A badacsonyi kilátás és az árnyékos, füves partszakasz magáért beszél.

Mivel már sok gazdi álma volt egy minőségi balatoni szállás kutyával, ezért sokak örömére megalakult 2016-ban a Balaton első kutyás strandja. Egy egész hektárnyi terület várja azokat, akik szeretnének a balatoni szállás kutyával lehetőséggel élni.