Csodálatos panorámával elérhető eladó lakás a 11. kerületben

Csodálatos panorámával elérhető eladó lakás a 11. kerületben

Budapest városának a története egészen a keltákig vezethető vissza, hiszen a város eredetileg kelta település volt. A magyarok, valamikor a 9. században érkeztek erre a területre, amikor elkezdődött Magyarország betelepítése. Napjainkban már azért keresik a fővárost, mert rengeteg lehetőséggel rendelkezik, mind a taníttatás, mind a munkahelyek tekintetében. Ha Ön is Budapesten szeretne végleg letelepedni, akkor tekintse meg az otpip.hu ingatlankínálatát!

 

Az eladó lakás 11. kerületben csodaszép kilátással és panorámával érhető el, amit igazán baráti áron kínálnak. A budai hegyekre néző panoráma mindenki szívét megmelengeti, hiszen igen sokat számít egy ingatlan fekvése. A 9. emeleti lakás 63 m2-es és közepes állapotúnak jellemezhető, ami felújításra szorul. A felújítás során érdemes minden helyiségre koncentrálni, ha fiatalos és frissült külsővel rendelkező otthonban szeretne élni.

Az 1+2 fél szobával rendelkező ingatlan elég nagy és tág helyiségekkel van ellátva. A kiváló adottságokkal rendelkező lakás minden szobája különnyíló. Az eladó lakás 11. kerületben nagyméretű konyhával és nappalival felszerelt, ráadásul új vízórákat is elhelyeztek az épületben. A közös szinteken tárolók találhatóak, melyek szintén felújítottak és egy teherliftté nyitható felvonó is helyet kapott a lépcsőházban. Ezen kívül, a lépcsőház be van kamerázva, ami a biztonságot szolgálja. Az eladó lakás 11. kerület területén Észak-déli fekvésű, ami világos és napos otthont eredményez. A déli oldalon pedig egy nyitott loggia is található.