Vegyszermentes, hatékony vízlágyító

Általános

Az otthoni víz minőségét legtöbbször akkor tudja felmérni az ember, ha másfélével is találkozik. Magyarországon belül is vannak térségek ahol nagyon kemény a víz, máshol pedig kevésbé. Egyes helyeken szinte meg sem lehet lenni vízlágyító nélkül, annyira kemény a víz. Ezért az ott élők hozzászoktak már a mindennapi vízkezeléshez.

Azonban azt kevésbé tudják megszokni, hogy a vizet is használó berendezéseik idejekorán tönkremennek a lerakódott vízkő miatt, hogy a mosogatás után minden edényen ottmarad a vízcseppek nyoma, illetve hogy a fürdőszoba zuhanyzókabinjának oldala sosem lesz olyan, mint újkorában, mert folyamatosan vízkő lerakódásos marad.

Ezek az apróságnak tűnő dolgok egy idő után elviselhetetlen frusztrációvá növik ki magukat, amelyek ellen tenni kell. A vegyi úton történő vízkőtelenítés csak időszakosan oldja meg a gondjait. Egy hosszú távon is praktikus és használható vízlágyító kell ahhoz, hogy a vízkőnek esélye se legyen bejutni a lakásba. Ez felszerelhető a fő vízcsőre vagy helyileg a csapokra és zuhanyfejekre is.