Védje autóját matt fóliával!

Általános

Akár új autónk van, akár használt, mindkét esetben szeretnénk megőrizni értékét és a lehető legkisebb mértékben engedni az idő vas kerekének. Erre sok módszer létezik a biztonságos vezetésen és a rendszeres karbantartáson kívül, például az autófényezés vagy a matt fólia.

Az autófóliázás divatja fellendülőben van, mert a kliensek elégedettek az eredménnyel. Választhatunk fényes, mintás vagy egyenesen matt típusú burkolást, amely hatásában sokkal különlegesebb, mint a fényes felületek.

Nem csupán a luxus autók számára közkedvelt, hanem az átlagemberek is gyakran választják a matt fóliát, mert árban kedvezőbb, mint az autófényezés, ráadásul a fólia alatt megmarad az eredeti szín és állapot, vagyis a használat egyáltalán nem látszik meg az autón. Ez fontos lehet, ha később eladjuk az autót.

A karosszéria fóliáztatása mellett az üvegfóliázást is választhatjuk, amely hővédő hatású is egyben, és ennek nyáron nagy előnye van. Ha szeretnénk széppé varázsolni autónkat és megőrizni eredeti állapotát, akkor válasszunk matt fóliát!