Ne legyen szükség az izomhúzódás kezelésére!

Általános

Kisebb-nagyobb sportsérülések okozhatják az izmok fájdalmas megfeszülését, ami annyira kellemetlen, hogy igyekszünk minél előbb megszabadulni a kínzó érzéstől. Azonnal pihentetni kell a sérült izmot, illetve vigyázni arra, nehogy tovább rontsunk a helyzeten. A fájdalmas testrész jegelése is hatékony lehet, viszont az izomlazító gyógynövény krém hatását nem éri utol. Ezt a csodás krémet megvásárolhatja az ewopharma.hu webáruházból.

Tudni kell, hogy ez egy hármas hatású termék: csillapítja a fájdalmat, lazítja az izmokat és ezek pihentetése is elérhető. Ezek mellett, az izomlazító gyógynövény krém élénkíti a helyi keringést is. Néha a fájdalom hatására, annak érdekében, hogy a sérült testrészt kíméljük, kialakulhat egy természetellenes testtartás, ami tovább fokozza az izmok feszülését, így pedig kialakul egy ördögi kör, amelyből nem tudunk szabadulni. Ettől meg lehet szabadulni az izomlazító gyógynövény krém alkalmazásával, amelynek összetevői közül az izomlazításról a nyugtató hatású bergamott és levendulaolaj hivatott gondoskodni. A helyi keringés serkentéséért felelős a kúszó fajdbogyó olaj, a rozmaring- és erdei fenyőtű olaj.

A hűsítő hatású mentol és citrusolajok a fájdalomcsillapítást oldják meg. Az izomhúzódás kezelése tehát ezzel a termékkel lehetséges a leghatékonyabban, ezért érdemes megvásárolni a fent említett webáruházból, mert ez a probléma mindig váratlanul érkezik, és jó, ha fel vagyunk készülve erre. Amint valamilyen hirtelen mozdulat esetén hasító fájdalmat érzünk, az izomhúzódás kezelése nem tűr halasztást. Jellemző az, hogy a végtagok izmainak meghúzódásakor a sérülés helyén duzzanat is kialakul, ám a megfelelő krém alkalmazásával a fájdalom megszüntethető vagy legalábbis csökkenthető. A benne található mentol és citromolaj hűsítő hatásának hála, azonnal csökkenthető a hasító fájdalom. Azonban a legjobb mégis az, hogyha figyelünk a mozdulatainkra, sportolás előtt bemelegítést végzünk, és akkor nem lesz szükség az izomhúzódás kezelésére, mert nem lesz izomhúzódás.