Győződjön meg az LG Home Bot előnyeiről!

Általános

Annak érdekében, hogy a lakást az állandó higiénia jellemezze, szükséges legalább kétnaponta kézbe venni a takarítóeszközöket. A rátermettebb személyek azonban tisztában vannak azzal, hogy a családi fészek tisztogatása sokat rabol el a szabadidőből, ezzel szemben a robot porszívó valóságos főnyereménynek számít.

Ez a készülék az utóbbi években teljesen népszerűvé vált a piacon, hiszen a már említett idő mellett, az emberi energiát is megspórolja. A robot porszívó egy előre beprogramozható masina, ami a feladatok végzésével visszagurul a megszokott helyére, vagyis a töltőállomásra. Az akkumulátorok javarésze hozzávetőlegesen 100 percig bírja a funkcionálást, azonban ez teljesen elég arra, hogy a belső tér kifogástalanul csillogjon-villogjon.

A robot porszívó a www.robotguru.hu honlapon is beszerezhető, a vevőnek csupán annyi a dolga, hogy eldöntse melyik gép illik igazán a kiszabott tevékenységekre. Azt is szem előtt kell tartani, hogy a minden otthon padlóval vagy szőnyeggel rendelkezik és ezek esetében más kefetartozékokkal felszerelt csomagot kell beszerezni. Az egyik közkedvelt szerkentyű ezen a területen az LG Home Bot. A Dél-Koreából származó masina olyannyira halkan működik, hogy akár éjszaka is neki lehet látni a takarításnak, hiszen a szomszédokat egyáltalán nem fogja zavarni.

A termék távkapcsolóval is irányítható, ennek a funkcionálásához pedig elemek járnak. A gyerekes családok örülni fognak, hiszen a gép gyerekzárral felszerelt, így bármilyen akaratlan, nem tudatos beavatkozás sem fogja kizökkenteni a masinát a működéséből. Az LG Home Bot két választható funkcióval rendelkezik: képes alaposabb, cellánkénti, illetve cikk-cakk takarításra is. A kettő között csupán 1 perc eltérés van, azonban a tesztelések azt igazolják, hogy mindkettő kiválóan látja el a feladatot. Az LG Home Bot szőnyeg észlelésekor egyfajta turbo üzemmódba lép, és a megszokottnál erősebben igyekszik eltávolítani a port és a szöszöket. A háromkerekes produktum garantáltan minden felhasználó kedvencévé válik.